fbpx

Favoritter

Clevr Car Club

Clevr Car Club er vores eksklusive og innovative fordelsklub, hvor du kan opnå ekstraordinært gode tilbud, hvis du er klar til at springe hurtigt på.

Vi har stor udskiftning af vores lager. Vi tager ofte biler i bytte når en kunde leaser en ny bil hos os. Derfor kan vi nogle gange stå med en bil, som vi ikke ønsker at lagerføre. Det kan være fordi der ikke er plads, fordi vi allerede har en eller flere af samme model på lager, eller fordi vi ikke ønsker den ekstra kapitalbinding på det givne tidspunkt.

Det betyder at vi sælger bilen til spotpris. Der kan oftest spares mellem 20.000-50.000kr på en leasingkontrakt, hvis bilen købes ind til en god pris og desuden sælges uden avance.

Er der mindst 30.000kr i rabat i forhold til markedsprisen, vil vi ikke ud og markedsføre bilen da det ser for billigt ud og kan skade markedspriserne og branchen. I disse tilfælde vil tilbuddet kun blive sendt ud til en smal gruppe af kunder – nemlig medlemmer af Clevr Car Club.

Vi kalder disse ekstraordinære tilbud for smart deals.

 

For at kunne blive en del af Clevr Car Club skal du opfylde disse krav:

  • Din kreditværdighed skal forhåndsgodkendes. Det vil sige at vi skal se din årsopgørelse eller din sidste lønseddel. Du skal som udgangspunkt have en løn på minimum 30.000kr pr måned (før SKAT), eller have en stor opsparring på din konto eller i fast ejendom.
  • Du skal bekræfte, at du er opmærksom på, at tilbudene der bliver sendt ud i Clevr Car Club IKKE må videregives eller offentliggøres.
  • Du skal sætte dig ind i hvad leasing er. Hvis du ikke kender til leasing, kan du læse vores guides her på hjemmesiden, eller ringe til os for en snak.

ANSØG HERUNDER