Import af bil

Når man skal finde sin drømmebil, så involverer det en grundig skandering af bilmarkedet. Du skal finde det mærke og den model, der stemmer overens med de forestillinger du som kommende bilejer har, om den bil du altid har drømt om. Pludselig sker det – alt går op i en højere enhed, og endelig har du fundet den bil, der matcher dine behov. Men den er ikke tilgængelige i Danmark. Det er her Clevr Car kommer ind i billedet. Hos Clevr Car får du nemlig den fornødne hjælp til at importere din drømmebil hvor end den befinder sig.

Indholdsfortegnelse:

Få hjælp til import af bil hos Clevr Car

Det kan være en langhåret proces, at importere en bil hjem til Danmark, da den danske lovgivning har en række krav, der skal overholdes. Importering af den pågældende bil skal først og fremmest meldes til SKAT, hvortil der udfyldes en formular. Herefter skal bilen synes, og slutteligt foretages en afgiftsfastsættelse af bilen. Efter disse trin er overstået, skal den fastsatte registreringsafgift betales. Her kan Clevr Car ligeledes være behjælpelig. Foruden at hjælpe dig med at importere din kommende bil, så tilbyder Clevr Car en bred vifte af leasingaftaler. Har du eksempelvis importeret en bil, der har modtaget en høj afgiftsfastsættelse, så kan du med fordel vælge at lave en flexleasing-aftale. På den måde undgår du at skulle betale hele registreringsafgiften, men i stedet løbende betale små fragmenter af det fulde beløb til SKAT. 

Der er intet, der er umuligt. Dette gælder også, når du står i en situation, hvor du har fundet din ultimative drømmebil i Tyskland, Frankrig eller Italien. Frem for, at du selv skal indhente: tilbud, toldsyn, klargøring og lignende, kan du få os til at stå for denne del. Det eneste du skal beskæftige dig med, er at finde den bil, som du har udset dig og underskrive kontrakten.  

Af luksusbiler har vi hentet følgende biler hjem for vores kunder: 


I de fleste tilfælde kan vi hente din drømmebil hjem til dig. Men vi kan være ude for, at der dukker fantom forhandler op, som ikke har rent mel i posen. Derfor vil vi anbefale, at vi finder en anden bil hos en anden legal forhandler, frem for at handle med et skummelt firma, hvor bilen er fiktiv.

Indhent tilbud på din drømmebil 

Mobile.de er Europas største markedsplads for 4-hjulede køretøjer, hvor din kommende drømmebil kan være iblandt. Mobile.de har +1,5 millioner biler til salg på deres platform. De har biler i alle afskygninger. Brølende og højtråbende biler. Sporty biler. Biler med voldsomme hestekræfter. Biler med gennemførte detaljer fra hjul til motor til kabine.  

Når du går i gang med at lure på Mobile.dk, anbefaler vi, at du:  

 • Vælger en bil, der er over en vis alder, betaler du kun 0,5% i afgift om måneden.    
 • Går efter en fleksibel Moms. Hvis momsen ikke er låst, får du en billigere finansieringssum. Hvis der står “nettopris “MwSt” på Mobile.de, er bilens moms ikke fastlåst.  
 • Kigger efter en komplet servicehistorik, der ikke udelader vigtige detaljer.  
 • Bruger den fornødne tid på at tjekke op på udstyrslisen, for at sikre, at bilen opfylder dine kriterier.  
 • Sætter dig ind i forhandleren. Er det en autoriseret forhandler? Hvilke biler har de ellers? Er det en mindre brugtvognsforhandler. Hvis du er i tvivl, vil vi gerne være behjælpelig med at De 


Find din drømmebil her: https://www.mobile.de/?lang=en 

Import af bil fra Tyskland 


Flere og flere retter blikket mod vores naboland Tyskland, når snakken falder på biler – nye såvel som brugte. Hos vores tysktalende naboer, er markedet nemlig væsentligt større, og mange af de etablerede bilmærker har deres ophav i Tyskland. Derfor vil du også opleve, når du er på udkig efter en bil, at Tyskland har et bredere sortiment af flere af de populære mærker såsom Audi, BMW, Volkswagen og Mercedes. Er man på biljagt, så betyder det, at sandsynligheden for at finde den bil, der ellers har været umulig at støve op i Danmark, er betydeligt højere i Tyskland. Leder man derfor efter en af de mere atypiske bilmodeller, så kan import af bil fra Tyskland være fordelagtig. 

Sådan får du din drømmebil fra Tyskland

Før du kan slå røven i sædet på din kommende drømmebil, skal du:  

 1. Gå ind på Mobile.de 
 2. Udfyld kriterier til: mærke, model, km-stand, årgang og udstyr.  
 3. Udfyld vores formular: https://clevrcar.dk/send-os-den-bil-du-har-fundet-paa-mobile-de/  
 4. Godkend leasingkontrakt og tilbud fra os på bilen 
 5. Sig “ja tak” til at vi henter din bil hjem efter kvalitetssikring af bilen 

Efter at du har sagt god for at vi henter bilen hjem til Danmark – går der to-tre uger. Derefter bliver du sluppet løs på de danske veje.  

Hvis ikke du kan finde en bil, som lever op til dine forventninger på Mobile.de, eller gerne vil have os med indover, vil vi heller end gerne stå for at finde den bil, som du har i tankerne. I denne proces, skal du godkende bilen, som vi har fundet – og underskrive kontrakten, når vi har lavet en aftale med forhandleren. 

Du kan kontakte os på 61 10 82 82 eller på mail leasing@clevrcar.dk for at høre mere.

Import af bil fra Sverige 


Selvom mange vælger at foretage en import af bil fra Tyskland, så kan man nævne vores skandinaviske nabo, Sverige, som en potentiel kandidat, hvis man skal have importeret en bil. En af fordelene ved at foretage en import af bil fra Sverige er, at Sverige er medlem af EU. Det betyder, at har bilen blot kørt over 6.000 kilometer og er mindst seks måneder gammel, så fritages man fra at betale told eller moms ved importering. Det eneste man skal betale er brugtmoms. 

Import af bil fra USA


Skal man have importeret en bil fra USA, så ændres spillereglerne en smule. Årsagen til dette skal findes i, at så snart man importerer en bil uden for EU’s landegrænser, så skal der betales moms af bilens værdi bestående af 25 % samt 10 % told. Derudover kan der indgå eventuelle forsikrings- og fragtudgifter. Det til trods, så er USA fortsat et populært sted for import, særligt for bilentusiaster, der har en forkærlighed til klassikere som Ford Mustang, Chevrolet Camaro eller sportsvognen Chevrolet Corvette. Disse amerikanerbiler findes nemlig typisk i USA. 

Import af bil fra Europa


Foruden de ovennævnte lande, så er det også muligt at få importeret biler fra resten af Europa. Det kan dreje sig om import af bil fra Norge, England, Italien og Holland for blot at nævne nogle få. Importerer man en bil fra Norge eller England, så skal man være opmærksom på, at disse lande ikke er medlem af EU. Det betyder, at reglerne for indregistrering, moms og toldafgifter er betydeligt anderledes, end hvad tilfældet er for de lande, der er medlem af EU. 

Hvad er skattereglerne for import af bil? 


Ved import af bil, så har det danske skattevæsen opstillet en række krav, der skal opfyldes, før en udenlandsk importeret bil kan få danske nummerplader. Før du kan få bilen indregistreret, så skal  du udfylde en formular, som findes på SKATs hjemmeside. Bemærk, at du har 30 dage til at få bilen indregistreret. Herefter skal bilen gennem et udvidet registreringssyn, hvilket også inkluderer et toldsyn, som skal foregå samtidig ved samme synssted. Dette syn må ikke være ældre end fire uger, når du beder om en værdifastsættelse. Når man beder om en værdifastsættelse, så skal det fremgå af anmodningen, at bilen har udenlandske nummerplader. Slutteligt modtager du en afgørelse af værdifastsættelsen, hvorefter registreringsafgiften betales. 

Sådan beregner du afgiften på en importeret bil

Der er dog måder, hvorved man kan beregne afgiften på ens import af bil. For nye biler, anvendes bilens afgiftspligtige værdi. Den afgiftspligtige værdi er bilens handelspris uden registreringsafgift, og skal mindst være summen af: 

 • Bilens købspris i udlandet omregnet til danske kroner. 
 • Prisen for eventuelt ekstra udstyr monteret fra fabrikken eller importøren. 
 • En avance på mindst 9 %. 
 • 25 % moms. 

Er bilen derimod brugt, så beregnes afgiften ved benytte bilens oprindelige nypris og handelsprisen. Med handelsprisen forstås det, at det er den forventede udsalgspris hos en forhandler. 

Slutteligt kan du, ved import af bil, betale Motorstyrelsen for at modtage et bindende svar på registreringsafgiften. Det koster 400 kr., og er gyldigt i 3 måneder.