Kontakt

Kontakt os for forespørgsler om bil eller for en snak om leasing. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive alle vores kunder på bedst mulig vis!

Vi sidder altid klar til at servicere og elsker at snakke om biler og leasing. Send endelig en besked eller giv os et kald, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller hvis du har et specifikt ønske til en bil, som du ønsker, at vi skal lave et godt tilbud på. Som udgangspunkt kan vi skaffe alle biler hjem og få dem ud på de danske landeveje på 14 dage og ofte også hurtigere.

Vi guider dig igennem hele processen – lige fra valg af bil og til at bilen står i garagen – og vi sikrer dig, at du altid har en ekspert og samarbejdsparter du kan rådføre dig hos.

Vi vil med glæde vejlede dig igennem alt om leasing og om biler. Ud fra dine ønsker finder vi frem til den helt rigtige model og til den bedste pris.

Derudover vil du som bonus ikke kunne finde et bedre tilbud end hos Clevr Car leasing.

Clevr Car Group ApS
CVR: 40558403

Kontakt:
+45 61 10 82 82
leasing@clevrcar.dk

Adresse:
Ibæk Strandvej 11
7100 Vejle

Det siger vores kunder om os!

Det absolut vigtigste for os er kundernes tilfredshed, og vi slipper ikke et salg før kunden er 100% tilfreds. Vi lever nemlig af tilfredse og tilbagevendende kunder!