Leasing af Maserati

Er du på udkig efter en bil, som hører til blandt eliten, og som ikke bare er smuk, men også ekstremt kraftfuld, strømlinet og har et vaskeægte latinsk temperament? Hos Clevr Car har vi netop det.

Vi tilbyder attraktive flexleasing aftaler på de italienske Maserati, som er et af de mest innovative og luksuriøse bilmærker på verdensplan. Alle Maserati-biler har ikke bare et elegant og karakteristisk design, men sætter du dig bag rattet kan du for alvor mærke, hvorfor man kun kan elske Maserati.

Se vores udvalg af Maserati biler til leasing

I vores sortiment af Maserati finder du flere forskellige modeller og fra forskellige årgange og vi gør vores ypperste for at finde netop den bil, du går og drømmer om.

Om du er til Granturismo S MC F1, Ghibli S Q4 eller Quattroporte finder du drømmebilen lige her, og vi tilbyder attraktive og meget gennemsigtige priser på din leasingaftale, om du er privat eller erhverv.

Klik på knappen i højre sidebar for at tilgå vores udvalg af Maserati biler til leasing.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82.

Det kan være en stor beslutning at anskaffe sig en ny bil, og det ved vi godt hos Clevr Car. Derfor kan du prøvekøre den bil du ønsker, så du kan være sikker på at køre hjem i den helt rette Maserati, og vi tager dig igennem hele processen fra start til slut.

17
2010 Maserati GranTurismo S Automatic
  • 72.900 Km
  • Automatisk

4.799 DKK 3.839 DKK