Mercedes leasing

Kunne du tænke dig at sidde bag rattet i en vaskeægte Mercedes? Hos Clevr Car er vores mål, at du finder din absolutte drømmebil. Hvis Mercedes leasing er din drøm, kan du finde mange forskellige modeller hos Clevr Car, hvad end det er til Mercedes privatleasing, eller Mercedes erhvervsleasing.

Her finder du blandt andet disse populære serier: A-klasse, CLA.

14
2016 Mercedes GLC-klasse - GLC43 AMG 4MATIC
 • 149.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

16
2017 Mercedes C-klasse - C43 AMG Stc.
 • 102.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

13
2019 Mercedes C-Klasse C43 AMG Coupé 4MATIC
 • 69.500 Km
 • Automatisk

Ring for pris

16
2017 Mercedes C-klasse - C43 AMG Coupé 4MATIC
 • 110.000 Km
 • Automatisk

6.499 DKK 5.199 DKK

13
2021 Mercedes A-klasse - A200 AMG-Line
 • 46.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

9
2016 Mercedes C-klasse - C63 AMG Coupé
 • 129.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

15
2019 Mercedes CLS-Klasse - CLS53 AMG 4Matic+
 • 138.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

Clevr Car har flere lækre og meget forskellige Mercedes modeller at vælge imellem. Dog har de en ting til fælles: Du får den høje standard bag mærket Mercedes lige meget hvilken model du vælger. Mercedes’ biler er elegante, kraftfulde, effektive, dynamiske – og bag rattet i en Mercedes, vil du føle dig veltilpas.

Privatleasing af Mercedes 

Privatleasing er en god løsning hvis du vil have muligheden for at skifte bil ofte, eller hvis du gerne vil køre i en luksusbil, men ikke ønsker at købe en med fuld afgift. En leasingaftale kan have forskellig længder, som du bør vide alt om inden du sætter din underskrift. Som udgangspunkt laves en leasingaftale på 12 måneder, med mulighed for forlængelse, men ønsker du fx kun at have bilen sommeren over, kan aftalen sagtens laves til de antal måneder du ønsker.
Når din leasingaftale er udløbet, kan du vælge at indgå en ny aftale med samme bil, altså forlænge aftalen, eller du kan vælge en anden bil. Vi hjælper naturligvis med at sælge bilen videre, hvis du ikke ønsker at forlænge. Privatleasing af Mercedes er din mulighed for at køre rundt i din drømmebil. 

Erhvervsleasing af Mercedes

Med Mercedes Erhvervsleasing ejer du ikke firmabilen selv, men du har retten til at bruge den. Ved erhvervsleasing er det virksomheden, der står for alle omkostninger. Du skal være opmærksom på, at du ikke må bruge bilen privat med mindre der foreligger specifikke aftaler med din virksomhed om dette, da du bliver beskattet ved privat kørsel. Med Mercedes erhvervsleasing, kan du køre med stil, mens du arbejder. Der er også stor komfort i en Mercedes bil, som er utrolig vigtigt, hvis du tilbringer mange timer på landevejene. Det er en god mulighed for virksomheden at have ansatte godt kørende, uden at binde så stor kapital til bilerne.

Populære Mercedes leasing modeller

Mercedes producerer luksusbiler i forskellige bilklasser. Men for en “nybegynder” kan det være forvirrende at finde ud af, hvad de forskellige klasser dækker over. Klasserne dækker for det første over karosseritype og størrelsen på bilen. De forskellige klasser har også forskellige motorstørrelser og brændstoftyper. Fælles for alle klasserne er: At du altid får den høje kvalitet og sikkerhed, der følger med i en Mercedes bil. Her kan du læse lidt mere om vores mest populære Mercedes klasser.

Mercedes A-klasse leasing

A-klassen blev første gang produceret i 1997, og er nu på sin tredje generation. A-klassen er en af de mest populære klasser indenfor Mercedes, blandt andet på grund af sin brændstofeffektivitet. Der findes subkompakte sedaner og hatchbacks i A-klassen. Du finder helt sikkert en leasingbil, der falder i din smag. 

Mercedes C klasse leasing

I C-Klassen finder du kompakte sedaner, coupeer, stationcars og cabrioleter. C-Klassen har mange forskellige biltyper. C-klassen er rigtig populær som familiebil eller erhvervsbil. Hvis du drømmer om at lease en Mercedes, men er usikker på om den kan rumme alle familiens behov, så tøv ikke. Så snart du prøver en C-klasse vil du ikke være i tvivl om at C-Klassen perfekt for dig. For med C-klassen får du en rummelig bil, uden at skulle gå på kompromis med komfort og udstyr. C-klassen fås både som sedan og stationcar og endda også som coupé eller cabriolet. Med C-klassen finder du meget prisvenlige Mercedes-sedaner og mercedes-stationcars.

Mercedes SUV leasing

Mercedes er stor fan af SUV-biler. Netop derfor tør vi næsten garantere at de har en SUV, som passer til dig. Er du fan af højden og komfort, men ikke helt så vild med de helt store SUV’er, er en GLA et rigtig godt bud på bilen til dig. Skal du bruge noget mere plads og power er det en GLC du skal på udkig efter. Skal det være lidt mere luksuriøst end man allerede får ved de andre modeller, kan vi anbefale en GLE. Som det absolut ypperste finder du en GLS, med den får du masser af plads, power og luksus ud over det sædvanlige.

SUV dækker over “Sport Utility Vehicle”. SUV’er er biler, der er højere og bredere end de fleste andre biler, og som kan klare forskellige terræner. Mercedes SUV’er har som oftest firehjulstræk – og er fantastiske til terrænkørsel. En Mercedes SUV er både utrolig holdbar og samtidig meget sofistikeret. 

Mercedes leasing priser

Når du leaser en Mercedes bil, er der en månedlig betaling, samt en førstegangsydelse. Du kan finde leasingaftaler, der passer til de fleste budgetter alt efter hvilken Mercedes, som du går efter at lease. På Clevr Car kan du hurtigt få et overblik over de forskellige priser, både førstegangsydelsen og den månedlige betaling. Derudover kan du også hurtigt få et overblik over alle detaljer omkring bilen, samt detaljer omkring leasingperiode og restværdi.
Hvis du har spørgsmål til noget af det, er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i os, helt uforpligtende.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Du skal ikke tøve med at kontakte os! Vi står til rådighed og tager dig igennem hele processen fra start til slut, og vi sætter en ære i at sikre os, at du får netop den bil, som passer dig i design, funktionalitet og økonomisk. Vi tilbyder yderst attraktive leasingaftaler, og er blandt de allerbilligste på markedet.

Vi tilbyder flexleasing til både private og virksomheder

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os her eller på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82. Vi står klar til at hjælpe dig, og glæder os til at høre fra dig.