fbpx

Favoritter

Om Clevr Car Group

Clevr Car Group er opstået grundet frustration over leasingbranchens uigennemsigtighed og faldgrupper. Der er rigtig mange danskere der går op i biler, og kan se idéen i at lease biler fremfor at betale hele beløbet og en unødvendig høj registreringsafgift på én gang.

Desværre har branchen et utroligt dårlig ry og begrebet leasing er for mange forbruger forbundet med noget negativt. Generelt set er der, efter vores mening, ikke nok lovgivning og standardisering på leasingmarkedet hvilket har betydet, at der desværre har været flere historier i medierne mv., om forbrugere der er kommet til skade ved leasing.

Da der ikke som sådan er nogen lovgivning om, hvordan et leasingtilbud eller en leasingkontrakt skal se ud, kan forretningsdrivende uden moral forholdsvist nemt vildlede forbrugere til at overse meget væsentlige detaljer i kontrakten, og på den måde lægge kæmpe fortjenester på bilerne skjult ind. Det er selvfølgelig penge som du i sidste ende kommer til at betale.

Mange leasingselskaber tjener mellem 45.000-80.000kr pr leasingaftale, hvilke i vores øjne virker helt absurd. De bygger på forretningsplanen med, at så længe de tjener nok penge pr kunde, gør det ikke så meget at kunden mister en masse penge og aldrig leaser igen.

Clevr Car Groups filosofi er den diametralt modsatte. Vi ønsker tilbagevendende kunder, som vil blive ved med at komme tilbage år for år, samtidig med at de vil anbefale os til venner og bekendte. Clevr Car Group har således en overskudsmålsætning der hedder 7-10.000kr pr bil.

Stærke samarbejdspartnere
Det er essentielt at resten af værdikæden er ligeså professionelle og ambitiøse som os selv. Derfor har vi nogle rigtig stærke samarbejdspartnere i ryggen som Global Car Leasing og Fleggaards Auto. Disse samarbejdespartnere er en vigtig del af processen til, at tilbyde de bedst mulige leasingtilbud.

Det siger vores kunder om os!

Clevr Car Leasing