Om Clevr Car Group

Clevr Car Group er opstået grundet frustration over leasingbranchens uigennemsigtighed og faldgrupper. Der er rigtig mange danskere der går op i biler, og kan se idéen i at lease biler fremfor at betale hele beløbet og en unødvendig høj registreringsafgift på én gang.

Desværre har branchen et dårlig ry og begrebet leasing er for mange forbruger forbundet med noget negativt. Generelt set er der, efter vores mening, ikke nok lovgivning og standardisering på leasingmarkedet hvilket har betydet, at der desværre har været flere historier i medierne mv., om forbrugere der er kommet til skade ved leasing.

Da der ikke som sådan er nogen lovgivning om, hvordan et leasingtilbud eller en leasingkontrakt skal se ud, kan forretningsdrivende uden moral forholdsvist nemt vildlede forbrugere til at overse meget væsentlige detaljer i kontrakten, og på den måde lægge kæmpe fortjenester på bilerne skjult ind. Det er selvfølgelig penge som du i sidste ende kommer til at betale.

For os er det vigtigste at hele forløbet foregår fair og gennemsigtigt og at det altid skal være en fordel at lease en bil – ikke en forhøjet udgift. Vores vision er at alle kunder bliver rådgivet igennem hele processen og at vi altid har kundens interesse som første prioritet.

Stærke samarbejdspartnere
Det er essentielt at resten af værdikæden er ligeså professionelle og ambitiøse som os selv. Derfor har vi nogle rigtig stærke samarbejdspartnere i ryggen som AL Finans, CORE Leasing og Carta Finans. Disse samarbejdspartnere er en vigtig del af processen til, at tilbyde de bedst mulige leasingtilbud.

Det siger vores kunder om os!

Clevr Car Leasing