fbpx

Favoritter

Leasing af Land Rover

Den ultimative SUV til den ultimative pris! Hos Clevr Car Leasing kan du flexlease de super fede Land Rovers til fuldstændig transparente og skarpe priser.

Land Rovers Range Rover har vundet mere end 70 forskellige priser på verdensplan, og det gør den til en af de mest populære SUV’s på markedet. Du får nemlig ikke bare en fed bil, du får også super høj kvalitet, enormt lækkert design og en kraftfuld maskine, der kan tilgå selv det sværeste terræn.

Se vores udvalg af Land Rover til leasing

Vi tilbyder meget attraktive flexleasing aftaler, om det er til privat eller erhverv, og via
flexleasing skal du ikke bekymre dig om store afskrivninger eller registreringsafgifter. Du får med andre ord en stor fleksibilitet når du leaser hos Clevr Car.

Klik på knappen i højre sidebar for at tilgå vores udvalg af Land Rovers til leasing.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Hos Clevr Car leverer vi en professionel rådgivning, og tager dig igennem hele processen fra start til slut, så du får den bedst mulige handel. Det kan være en stor beslutning at anskaffe sig en ny bil, og vi gør alt vi kan for at rådgive dig bedst muligt.
Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82.

Du kan selvfølgelig prøvekøre din nye Land Rover hos Clevr Car, så du er sikker på at kunne køre herfra i din drømmebil!