fbpx

Favoritter

Leasing af Porsche

Hvis du ikke vil gå på kompromis med køreoplevelsen, design og hestekræfter, så er Porschen et sikkert valg. Vi fører et flot udvalg af et af verdens mest ikoniske brands!

Luksus, fart og kvalitet er 3 nøgleord når det omhandler netop Porsche.

Hos Clevr Car finder du et stort udvalg af super fede Porscher og vi tilbyder attraktive flexleasing aftaler til både private og virksomheder, og yder en yderst professionel rådgivning. Med flexleasing skal du ikke bekymre dig om store afskrivninger eller registreringsafgifter. Du får med andre ord en stor fleksibilitet når du leaser hos Clevr Car.

Uanset behov vil vi hjælpe dig med at finde netop den bil du drømmer om.

Se vores udvalg af Porsche biler til leasing

Klik dig videre ude i højre side for at se vores udvalg af Porsche biler til leasing. Vi er sikre på, at vi har noget som falder i netop din smag.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Vi ved, at Porschen er suveræn i design og kvalitet, og i vores udvalg finder du bl.a. de klassiske Porsche 911 modeller, de stærke Macan modeller og Cayenne modeller samt de super skarpe Carrera modeller. Uanset dit behov, så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rette Porsche til den helt rette pris.

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82.

Hos Clevr Car sætter vi en stor ære i at levere den bedste service, og du kan selvfølgelig prøvekøre Porschen inden du endeligt belsutter dig. Vi står klar hele processen igennem, så du føler dig tryg.

Udover det, så tilbyder vi også nogle af markedets bedste og mest gennemsigtige priser.