Porsche leasing

Når du skal lease en bil behøver du ikke at gå på kompromis med farten, moderniteten og funktionerne. Du kan vælge at lease en Porsche, som vil lade dig køre i den næste klasse af moderne biler.

15
2016 Porsche Cayenne S 4.2 D V8
 • 198.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

18
2018 Porsche Panamera Turbo SportDesign PDK
 • 99.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

13
2015 Porsche Macan S D PDK
 • 190.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

15
2016 Porsche Macan Turbo PDK
 • 141.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

13
2015 Porsche Panamera GTS PDK
 • 107.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

16
2018 Porsche Cayenne S 2.9 Tiptronic
 • 94.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

15
2017 Porsche Cayenne 3.0 D Platinium Tiptronic
 • 120.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

Porsche privatleasing

Hos Clevr Car kan du privatlease en række modeller fra Porsche. Dette giver dig mulighed for at køre Porsche, med en større flexibilitet, som ved almindelig køb. Det vil sige at du kan køre 911 om sommeren og Cayenne om vinteren, hvis det er noget man ønsker. Den månedlige ydelsen for Porsche leasing, kan du næsten selv være med til at bestemme. Ønsker du en lav månedlig ydelse, kræver det blot en højere udbetaling, ligeledes hvis du ønsker en lav udbetaling kræver det en tilsvarende højere månedlig ydelse.

Hvis du er i tvivl om hvordan privatleasing fungerer, så kan du læse mere om leasing Porsche her. Herinde kan du også se udvalget af forskellige Porsche modeller til Porsche privatleasing.

Porsche erhvervsleasing

Leasing af Porsche er også muligt til erhverv. Erhvervsleasing giver dig mulighed for at køre Porsche, uden at binde en lige så stor kapital, som ved almindelig køb. Dette indebærer, en udbetaling, og herefter er der en fast månedlig ydelse under hele leasingperioden. Den månedlige ydelse for Porschen baserer sig på afgiften til staten.

Hvis du vil vide mere om erhvervsleasing af Porsche modeller, så kan du læse mere om erhvervsleasing her. Herinde kan du også se udvalget af forskellige Porsche modeller til Porsche erhvervsleasing.

Populære Porsche leasing modeller

Uanset om du er på udkig efter privatleasing eller erhvervsleasing af en Porsche, så er disse modeller populære til leasing.

Porsche Taycan leasing

En Porsche Taycan er Porsches første bil der kører 100% på el. Taycan er en fuldelektrisk sportsvogn fyldt med udstyr og eksklusivitet. Med coupéens rene linjer og kompromisløse dynamik er du ikke i tvivl om at det er en luksusbil man har med at gøre. Har du dog brug for mere plads er det Taycan Sport Turismo, du nok skal kigge lidt nærmere på. Bilen kører på el og har all wheel drive. Med en lang række udstyr er denne model topmoderne og en drøm at køre.

Porsche 911 leasing

Porsche 911 er klassikeren over alle klassikere. Porsche 911 leasing dækker over en række forskellige modeller. Den første Porsche 911 kom i 1963 og har så meget historie bag sig. Porsche 911 fås både som coupé og cabriolet. Ved leasing af en Porsche 911 får du en af de mest legendariske sportsvogne gennem tiden. 911 er udviklet gennem 8 generationer;

1. generation kaldes 901
2. generation blev kaldet G-serien
3. generation kaldes 964 og var den første 911 med firehjulstræk
4. generation kaldes 993 og blev meget ikonisk for porsche-fans
5. generation kaldes 996 og var første gang der kom en 911 GT3
6. generation kaldes 997 og er ligesom 996 nogle af de mest populære 911’er at lease for tiden
7. generation kaldes 991 og fik verdens første 7-trins manuelle gearkasse
8. generation er den nyeste 911’ generation med produktionsstart i 2019, denne kaldes 992

Porsche Cayenne leasing

Leasing Porsche Cayenne er en vaske ægte SUV og giver dig en række forskellige muligheder for en luksuriøs familiebil. Cayenne blev den første Porsche med V8-motor og er fyldt med rå power. Cayenne fås både med benzin og diesel, hvoraf diesel klart er den mest populære. Med Porsche Cayenne leasing får du masser af rå SUV for pengene. Cayennen fik et facelift i 2014.

Porsche Macan leasing

Porsche Macan er en lidt mindre SUV end den store Cayenne og blev præsenteret i 2014. Med en acceleration fra 0 – 100 km/t på 6,7 sekunder, er der intet under for at den fik navnet Macan, som netop betyder tiger på indonesisk.

Porsche Panamera leasing

Porsche Panamera leasing er en række sport-sedan, som er velkørende modeller med en lang række luksuriøst tilbehør. Panameraen kom til i 2009 og afvigede fra Porsches normale brændpunkt, nemlig sportsvogne. Med introduktionen af Porsche Panamera fik man en meget mere sportslig og luksuriøs sedan, end hos mange af de andre konkurrenter. Porsche Panameraen fik et facelift i 2013 og en helt ny model i 2016.

Porsche Boxster leasing

Porsche Boxster leasing består af en række modeller der skriger sol, sommer og glade dage. Boxsteren er nemlig en cabriolet med masser af power. Boxsteren er en to-sædet sportsvogn med historie tilbage til 1996. En almindelig boxster kommer med 300 hk og en Boxster S kommer med 350 hk, til de som ikke kan få nok power. Porsche Boxster er i meget tæt familie med Porsche Cayman, som kom til Porsche-familien i 2005. Porsche Cayman og Porsche Boxster følger hinanden i forhold til model-opdateringer, med den nyeste 718, som udkom i 2016.

Porsche leasing priser

Både prisen på førstegangsydelsen, samt prisen på den månedlige ydelse, varierer afhængigt af den Porsche model, som du vælger til leasing. Derudover ændrer prisen sig også, afhængigt af om du vælger privatleasing eller erhvervsleasing.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Vi ved, at Porschen er suveræn i design og kvalitet, og i vores udvalg finder du bl.a. de klassiske Porsche 911 modeller, de stærke Macan modeller og Cayenne modeller samt de super skarpe Carrera modeller. Uanset dit behov, så skal vi nok hjælpe dig med at finde den helt rette Porsche til den helt rette pris.

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82.

Hos Clevr Car sætter vi en stor ære i at levere den bedste service, og du kan selvfølgelig prøvekøre Porschen inden du endeligt belsutter dig. Vi står klar hele processen igennem, så du føler dig tryg.

Udover det, så tilbyder vi også nogle af markedets bedste og mest gennemsigtige priser.