Leasing af Chevrolet

Se vores udvalg af Chevrolet biler til leasing

Er du på udkig efter en super fed Chevrolet til leasing? Hos Clever Car Leasing finder du et bredt udvalg af Chevrolets til enhver smag. Vi fører bl.a. den kendte model Chevrolet Camaro, som er en super kraftfuld, stilren og gennemført fed bil.

Chevrolet har indstillet salget af deres biler i Danmark, og derfor er det nemt og bekvemt at finde en til leasing. Vi tilbyder attraktive flexleasing aftaler, som er gennemsigtige og yderst fair. Vi bestræber os på at tilbyde landets bedste leasingaftaler til både private og til virksomheder.

Klik videre på knappen i højre sidebar for at se vores udvalg af Chevrolet biler til leasing.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette model til dig og dine behov.

Det er typisk en stor beslutning af anskaffe sig en ny bil – uanset om det er køb eller på en leasingaftale. Derfor vil vi med glæde hjælpe dig fra start til slut i processen, så vi kan finde frem til den helt rigtige model til dig. Hos os kan du naturligvis også prøvekøre din nye bil, inden du endeligt beslutter dig.

Vi sætter en ære i, at du får netop den bil du gør og drømmer om!

22
2017 Chevrolet Camaro SS 6.2 V8 "Fifty Edition"
  • 31.000 Km
  • Automatisk

4.999 DKK 3.999 DKK