Leasing af McLaren

De fleste forbinder McLaren med enestående og hurtige Formel 1 biler, hvilket er fuldt forståeligt. De har præget motorsporten som kun få har gjort det. På den anden side er McLaren også hamrende dygtige til at lave lækre, unikke og kraftfulde sportsvogne til landevejen.

Den perfekte blanding af power, æstetik, hestekræfter og innovation går i en McLaren hånd i hånd.

Se vores udvalg af McLaren biler til leasing

Hos Clevr Car er vi stolte af at kunne tilbyde flexleasing af McLaren biler, og vi skal nok finde netop den McLaren du går og drømmer om. Vores flexleasing aftaler ikke bare favorable, de er også fuldstændig gennemsigtige, så du kan være sikker på at du gør dig den bedst mulige handel.

Vi sætter en meget stor ære i fremvise vores ypperste biler, og fra den øverste skuffe finder du McLaren. Klik på knappen i højre sidebar for at tilgå vores udvalg af McLaren biler til leasing.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Er du på udkig efter en McLaren, er du med sikkerhed meget bevidst om dit valg, og du er sikkert en vaskeægte bilnørd – ligesom os. Hos os kan du prøvekøre din nye McLaren, så du er sikker på at køre herfra i den helt rette bil, om du er privat eller erhverv!

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82.

Fabrikant
Model
Afdeling/Placering
Biltype
Pris
År
Reset All
26
2015 McLaren 650S Spider 3.8 V8 Akrapovic - 650hk
  • 31.000 Km
  • Automatisk

25.000 DKK 20.000 DKK

Førstegangsydelse (inkl. moms) 300.000 DKK Førstegangsydelse (ekskl. moms) 240.000 DKK