Leasing af Bentley

En Bentley er ikke bare en bil, det er et symbol på enestående kvalitet, stil og passion. Det engelske bilmærke har gennem næsten 100 år begejstret bilelskere på verdensplan, og har statueret sig selv om et af verdens stærkeste brands.

Bentley’s er kostbare biler, og derfor kan det give meget god mening at flexlease. Vi tilbyder flexleasing til både private og erhverv.

Se vores udvalg af Bentley biler til leasing

Hos Clevr Car Leasing kan du flexlease en Bentley på en meget favorabel aftale. Vi tilbyder gennemsigtige priser, attraktive flexleasing aftaler og professionel service.

Klik på knappen ude i højre sidebar for at gå videre til vores udvalg af Bentley biler til leasing. Vi fører et flot udvalg af blandt andre den enormt smukke og kraftfulde Bentley Continental GT og Bentley Bentayga.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82.

Det er typisk en stor beslutning af anskaffe sig en ny bil – uanset om det er køb eller på en leasingaftale. Derfor vil vi med glæde hjælpe dig fra start til slut i processen, så vi kan finde frem til den helt rigtige model til dig.

Hos os kan du selvfølgelig prøvekøre din nye Bentley inden du endeligt beslutter dig!

Der blev ikke fundet noget biler, som matchede dine kriterier.