fbpx

Favoritter

Leasing af Lamborghini

Som et af de stærkeste brands i verden, har Lamborghini placeret sig selv blandt den absolutte elite.

Det italienske bilmærke leverer ekstreme sportsvogne, hvor design, power og stil er i højsædet. Det markante design er ikke til at tage fejl af, og det er en enormt let genkendelig bil. Derfor elsker vi Lamborghini.

Se vores udvalg af Lamborghini biler til leasing

Vi fører et bredt udvalg af de fedeste Lamborghini’s, og i vores sortiment finder du bl.a. den skarpe Lamborghini Murcielago LP 670-4 SuperVeloce, som er blandt verdens smukkeste biler. Derudover finder du også Lamborghini Urus og Huracán, som ikke bare er ekstremt fede biler, men som er blandt de absolut bedste biler på markedet.

Klik på knappen i højre sidebar for at se vores leasingmuligheder med Lamborghini hos Clevr Car.

Vi tilbyder ekstremt attraktive og gennemsigtige leasingaftaler, så du altid kan være sikker på, at du gør dig en ordentlig handel. Vi tager dig med på rejsen fra start til slut og rådgiver dig professionelt udfra dine ønsker og behov. Dertil tilbyder vi hos Clevr Car både flexleasing til private og erhverv, og vi er sikre på, at vi kan finde den Lamborghini som du drømmer om.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82.

Du kan selvfølgelig prøvekøre din nye Lamborghini inden du endeligt beslutter dig.