Leasing af Ferrari

Drømmer du om en bil, der er noget ud over det sædvanlige?

Hos Clevr Car Leasing tilbyder vi leasing af Ferrari til både virksomheder og private – og til ekstremt gode priser.

Italienske Ferrari er et af verdens mest kendte brands, og med god grund. Deres sans for detaljer, design og power er ikke til at tage fejl af, og derfor har de positioneret sig blandt de absolut bedste brands på verdensplan.

Vores flexleasing aftaler er gennemsigtige og fair – hele vejen igennem. Det er vores mission at øge gennemsigtigheden i leasingbranchen og leasingaftalerne, så du kan være helt sikker på, at du gør dig en ordentlig handel.

Se vores udvalg af Ferrari biler til leasing
I vores udvalg finder du bl.a. modellerne California og Italia Spider, som er blandt de mest populære biler i Ferrari’s sortiment.

Klik på knappen i højre sidebar for at gå videre til vores udvalg af Ferrari.

Brug for hjælp til at finde den rette?
Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82.

Det er ofte en stor beslutning at anskaffe sig en ny bil, og det er uanset om det er et køb eller via en leasingaftale. Af denne årsag, vil vi med glæde hjælpe dig sikkert igennem processen fra start til slut, og gør alt vi kan, for at du føler dig tryg.

Vores mål er at finde den helt rette model til dig og dine behov, og du kan naturligvis prøvekøre din nye bil, inden du beslutter dig endeligt!

13
2012 Ferrari California 30 F1
  • 52.500 Km
  • Automatisk

Ring for pris