BMW leasing

Er din drøm at køre i BMW? BMW står for Bayerische Motoren Werke og blev grundlagt for mere end 100 år siden og har siden 1960’erne været i massiv fremgang.

BMW producerer både biler og motorcykler samt ejer bilmærket Mini, men mest af alt er de kendte for deres højkvalitets luksusbiler. Sloganet ”The Ultimate Driving Machine” understrejer ikke mindst BMW’s høje ambitioner. Vi forstår godt hvorfor BMW leasing er drømmen, derfor kan du finde mange forskellige modeller hos Clevr Car, uanset om det er til BMW privatleasing, eller BMW erhvervsleasing.

Her finder du blandt andet disse populære modeller: X2, X3, X5, X6.

11
2014 BMW 4-Serie - 430d Coupé M-Sport
 • 172.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

14
2018 BMW 5-Serie - 540i xDrive M-Sport
 • 80.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

14
2018 BMW X3 20d xDrive M-Sport
 • 85.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

17
2018 BMW X3 xDrive30d M-Sport
 • 121.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

15
2019 BMW 5-serie - M550d Touring xDrive
 • 96.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

10
2017 BMW 1-Serie - 118d aut.
 • 99.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

15
2020 BMW X5 xDrive45e M-Sport Plugin-hybrid
 • 107.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

14
2019 BMW 7-Serie - 745e M-Sport
 • 109.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

Privatleasing af BMW

Privatleasing er en rigtig god løsning for dig som gerne vil skrifte bil oftere, eller har et ønske om mere luksuriøse biler, men ikke ønsker at købe med fuld afgift. Privatleasing dækker over to forskellige former for leasing; operationelt og finansielt. Hos Clevr Car laver vi primært finansielle leasingaftaler, bedre kendt som flexleasing. Sådan en flexleasing aftale kan have forskellige længder, som blandt andet gør sådan en aftale meget mere fleksibel for dem som ønsker at skifte bil oftere. Som udgangspunkt laves en leasingaftale på 12 måneder, med mulighed for forlængelse, men ønsker du måske kun at have bilen sommeren eller vinteren over, kan aftalen laves til så mange måneder du ønsker.

Når din leasingaftale udløber, kan du vælge at lave en ny aftale med samme bil, altså forlænge aftalen, også kaldet releasing, eller du kan vælge en anden bil. Vi vil naturligvis altid hjælpe med at sælge bilen videre, hvis du ikke ønsker at forlænge. Flexleasing af BMW er din mulighed for at køre din drømmebil.

Erhvervsleasing af BMW

Ønsker du en BMW som firmabil, er det BMW Erhvervsleasing, du skal kigge nærmere på. Her ejer du ikke firmabilen selv, men du har retten til at bruge den, ligesom konceptet ved privatleasing. Ved en erhvervsleasingaftale er det virksomheden, der står for alle omkostningerne. Det er vigtigt at være opmærksom på at du ikke bruger bilen til privat kørsel, medmindre der naturligvis er specifikke aftaler med virksomheden om dette. Dette skyldes at du bliver beskattet ved privat kørsel. Med BMW erhvervsleasing, går du ikke på kompromis med stil eller komforten, mens du arbejder. BMW har komfort i højsædet, som du hurtigt vil bemærke, hvis du tilbringer mange timer på landevejene. Erhvervsleasing giver virksomheden mulighed for at have deres ansatte godt kørende, uden at binde så stor kapital til bilerne.

Populære BMW leasing modeller

Ligesom mange andre mærker producerer BMW også luksusbiler i flere forskellige bilklasser. Men for en “nybegynder” kan det være forvirrende at finde ud af, hvad de forskellige modeller dækker over. Modellerne dækker for det første over karosseritype og størrelsen på bilen. De forskellige modeller har også forskellige motorstørrelser og brændstoftyper. Fælles for alle BMWs modeller er: At du altid får innovation og funktionalitet, der følger med BMW. Modellerne kan inddeles i serier, som hver især har flere modeller. Serierne er navngivet med tal fra 1 til 8. Som udgangspunkt kan du gå ud fra at jo højere tallet er, desto større er bilen. Her kan du læse lidt mere om vores mest populære BMW modeller.

BMW 1-serie leasing

BMW 1-serien er en mindre mellemklassebil og fås som femdørs hatchback eller tredørs hatchback. De mest populære 1-serie modeller til leasing er BMW 116 og BMW 118. Begge fungerer specielt godt som pendlerbil eller til den unge familie uden børn. BMW 1-serie er desuden et godt valg hvis man har brændstoføkonomi for øje.

BMW 3-serie leasing og 4-serie leasing

Et nøk større end 1 serie modellerne tilbyder Clevr Car også leasing af BMW-modeller som de populære 320d og 420d, som hører til henholdsvis 3-serie og 4-serie modellerne. Leasing af BMW fra disse serier sikrer dig stor køreglæde, komfort og masser hestekræfter.

BMW 3-serie blev af FDM kaldt en familiebil for feinschmeckere, og vi er helt enige. 3-serien har i mange år været en af de mest populære i verden og vi tror at dette kommer til at fortsætte i mange år endnu. Begge serier er kendt for luksuriøs men praktisk indretning. Med andre ord er den 3-serie og 4-serie et rigtig godt udgangspunkt for firmabilsbrugere, mindre familier samt BMW-entusiaster.

BMW 5-serie leasing

BMW 5-serie er særdeles populær blandt specielt forretningsfolk og bliver i folkemunde ofte kaldt for en ægte direktørvogn. 5-serien fås som sedan og stationcar, som hos BMW kaldes Touring. Vores mest populære BMW 5-serie er med udstyrsvarianten M-sport. Hvis du ønsker lidt ekstra luksus og blær, så er det en udstyrsvariant der er værd at kigge efter. Om arbejdstitlen sidder der eller ej, garanterer 5-serien at direktørfølelsen ikke er til at tage fejl af. Vær direktøren i dit liv og vælg en 5-serie.

BMW X-serie leasing

X-serien er BMW’s SUV modeller. Den lækre og luksuriøse BMW X-serie giver dig muligheden for at køre i en sporty, men praktisk SUV, der garanterer fuld komfort og lækre detaljer. Leasingbil fra X-serien tilbyder blandt andet kraftfuld og sporty design, høj indstigning samt en størrelse til enhver smag. Så du kan du være sikker på at BMW har en X-serie model til dig. Fra den ’mindste’ BMW X1 til topmodellen X7, er der stor sandsynlighed for at du finder den perfekte følgesvend til både forretning og fritid.

BMW leasing priser

Når du leaser en BMW, er der tre beløb du skal gøre dig bekendt med; førstegangsydelsen, månedlig ydelse samt restværdi. Har du spørgsmål til hvad de indebærer hver især, er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i os. Du kan finde leasingaftaler, der passer til langt de fleste budgetter alt efter hvilken BMW-model, du ønsker at lease. Hos Clevr Car kan du hurtigt få en oversigt over de forskellige priser, både førstegangsydelsen, den månedlige betaling og restværdien. Derudover kan altid hurtigt få en let oversigt over alle detaljer der er at finde omkring bilen, samt naturligvis detaljer omkring leasingperioden.

Hvis du skulle have spørgsmål til noget i eller omkring processen er du naturligvis altid velkommen til at hive fat i en af os. Spørgsmål er helt uforpligtende.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Tøv ikke med at tage kontakt til os! Vi står til rådighed for dig og tager dig igennem leasingprocessen fra start til slut. Det er vigtigt for os at, at du får netop den bil, som passer dig i forhold til design, funktionalitet og økonomisk. Vi tilbyder særdeles attraktive leasingaftaler og går gerne en ekstra mil for at sikre os at du er tryg og tilfreds med din leasingaftale.

Vi tilbyder flexleasing til både private og virksomheder

Hvis du skulle have spørgsmål omkring leasing, bestemte BMW modeller eller noget helt tredje, kan du altid tage kontakt til os her, i chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82. Vi står klar til at hjælpe dig, og glæder os til at høre fra dig.