fbpx

Favoritter

Leasing af Volvo

Er du på udkig efter en fed Volvo til leasing? Volvo er lig med sikkerhed, kvalitet og omtanke for miljøet. Volvo produceres og udvikles i Sverige, som er verdenskendt for deres sikkerhedsstandarder. De har deres eget crashcenter, hvor alle biler testes inden de kommer på markedet. Det betyder at alle biler er omhyggeligt gennemtestet inden de sættes i produktion. Faktisk kan Volvo prale af at have de mest sikre biler på verdensplan.

Så er du til ekstremt høj sikkerhed, strømlinet design og kraftulde motorer er Volvo bestemt noget for dig!

Stort udvalg af Volvo biler til leasing

Klik videre i højre sidebar for at se vores udvalg af Volvo biler til leasing. Hos os finder du et stort udvalg af Volvo-modeller, som kan matche ethvert behov. Vi fører bl.a. Volvo V60 R-Design, Volvo V90 og de flotte XC90 modeller. Vi er sikre på at vi har den Volvo model, som passer til netop dig!

Uanset om du er på udkig efter en familiebil eller en sporty Volvo har vi hos Clevr Car den bil du søger.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82.

Vi bestræber os efter at yde den aller bedste service, og derfor tager vi vores kunder med fra start til slut i processen, så du føler dig tryg, finder den helt rette bil – og til den bedste pris! Vi er altid klar til at hjælpe dig, og du kan naturligvis prøvekøre de mange Volvo modeller, så du er 100% sikker på at træffe det rette valg.