fbpx

Favoritter

Leasing af Tesla

Er du på udkig efter en super flot Tesla til leasing? Hos Clevr Car Leasing finder du et stort udvalg af de exceptionelle Tesla biler, og vi skal nok finde netop den Tesla, som passer til netop dine behov!

Tesla er et bilmærke, som er kendt for at være first movers på elbilmarkedet, men som også er indbegrebet af innovation, nytænkning og miljøbevidsthed. Ønsker du derfor en fed bil, som er enormt flot og kraftfuld, men som også er super grøn og kører langt på en opladning, så er en Tesla noget for dig.

Stort udvalg af Tesla biler til leasing
Hos Clevr Car finder du Tesla’er i flere modeller, og du finder både S-modeller, X-modeller med flere.

Se vores udvalg ved at klikke videre på knappen i højre sidebar.

Brug for hjælp til at finde den rette?
Du skal ikke tøve med at kontakte os! Vi står til rådighed og tager dig igennem hele processen fra start til slut, og vi sætter en ære i at sikre os, at du får netop den bil, som passer dig i design, funktionalitet og økonomisk. Vi tilbyder yderst attraktive leasingaftaler, og er blandt de allerbilligste på markedet.

Vi tilbyder flexleasing til både private og virksomheder

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82. Vi står klar til at hjælpe dig, og glæder os til at høre fra dig.