Tesla leasing

Kunne du tænke dig at sidde bag rattet i en vaskeægte Tesla? Hos Clevr Car er vores mål, at du finder din absolutte drømmebil. Hvis Tesla leasing er din drøm, kan du finde mange forskellige modeller hos Clevr Car, hvad end det er til Tesla privatleasing, eller Tesla erhvervsleasing.

Her finder du blandt andet den populære Model 3.

12
2020 Tesla Model 3 Long Range
  • 63.000 Km
  • Automatisk

Ring for pris

21
2017 Tesla Model X 75d
  • 61.000 Km
  • Automatisk

Ring for pris

Derfor skal du lease din Tesla hos Clevr Car

Det innoverende og bæredygtige brand Tesla, har siden lanceringen af deres første model, været førende inden for elbils-markedet. Ikke alene bidrager Tesla til at reducere den globale CO2-udledning, men brandet gør det også med stil. En anden årsag til Teslas galoperende succes skyldes nemlig elbilens elegante design kombineret med Teslas eget personlige udtryk. Vælger du derfor at lease en af Teslas modeller, så bidrager du ikke blot til at sikre en fremtid for den grønne omstilling, du gør det også med stil. Er en bil fra Tesla blevet din nye drømmebil, så klandrer vi dig ikke. Hos Clevr Car hjælper vi nemlig dig med at få nøglerne til netop den Tesla-model, der matcher dine behov.

Tesla privatleasing 

Hos Clevr Car har du både mulighed for at lease din kommende Tesla som privatperson eller virksomhed. Vælger du at lease din Tesla gennem en privatleasingaftale, så sparer du bekymringerne omhandlende det økonomiske aspekt, der er forbundet ved at være bilejer. Som udgangspunkt laves en leasingaftale på 12 måneder, med mulighed for forlængelse, men ønsker du fx kun at have bilen sommeren over, kan aftalen sagtens laves til de antal måneder du ønsker. Ønsker du at læse mere om privatleasing hos Clevr Car, så findes yderligere information her.   

Tesla erhvervsleasing 

Bruger du derimod primært din bil i arbejdsøjemed, men fortsat ønsker at bevare et stilrent og bæredygtigt udtryk, så kan du med fordel lease din Tesla gennem en erhvervsleasingaftale. Det er dog vigtigt at understrege, at har man foretaget en erhvervsleasing af sin Tesla, så må den ikke benyttes til private brugsmål. Erhvervsleasing af en Tesla, er mulighed for virksomheden at have deres ansatte særdeles godt kørende, uden den store kapitalbinding, som fx ved køb af bilerne. Du kan finde mere information om erhvervsleasing hos Clevr Car på dette link

Populære Tesla leasing modeller 

Har du først kastet din kærlighed på Tesla-brandet, så er det yderst forståeligt. Herefter kommer det svære valg; hvilken model skal jeg vælge? Der er nemlig flere muligheder af modeller, der hver især har deres unikke varemærke. Hvis valget virker uoverskueligt, så giver vi her et bud på tre populære Tesla-modeller, der har noget til enhver smag. 

Tesla Model 3 leasing 

Hos Clevr Car kan du blandt andre, lease Teslas model 3, der i knap fire år har været Danmarks mest populære elbil. Denne model var så heldig at modtage et ansigtsløft i 2021, og fås nu i tre udgaver i form af en baghjulstrukket grundmodel, en firehjulstrukket model og slutteligt en kraftfuld performance udgave. Modellen præsterer samtidig en imponerende rækkevidde, og kan på en enkelt opladning tilbagelægge hele 614 km. Apropos opladning, så kan du, ved at anvende de såkaldte Supercharger lokationer, oplade op til 299 km på blot et kvarter. 

Tesla Model X leasing 

Er man til en større model, så kan du rette blikket mod Tesla Model X ved leasing af Tesla. Denne model er nemlig indehaver af den største opbevaringsplads samt bedste trækevne når snakken falder på elektriske SUV’er. Derudover har model X plads til op til syv voksne, hvorfor den også egner godt sig som familiebil. 

Tesla Model S leasing 

Er man til fart og performance, så anbefaler vi at vende opmærksomheden mod Teslas model S. Med en tophastighed på 322 km/t og 1020 hk, er du garanteret en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at modellen går fra 0-100 på små 2,1 sekunder. Selvom denne model er skabt med henblik på effektivitet, så har den også praktiske funktioner indbygget. 

Tesla leasing priser 

Leasingpriserne for de respektive Tesla-modeller kan variere. Dette skyldes, at en række faktorer spiller ind, når den månedlige- og førstegangsydelse skal beregnes. Derudover spiller Teslaens alder ligeledes en rolle. Jo nyere modellen er, desto dyrere er den. Dog kan du hos Clevr Car slippe afsted med en favorabel leasingaftale af Tesla. Årsagen skal findes i de specielle afgiftsregler for elbiler, og derfor også Tesla. Af den grund kan du lease de mest lukrative Tesla modeller til fordelagtige priser. 

Brug for hjælp til at finde den rette?

Du skal ikke tøve med at kontakte os! Vi står til rådighed og tager dig igennem hele processen fra start til slut, og vi sætter en ære i at sikre os, at du får netop den bil, som passer dig i design, funktionalitet og økonomisk. Vi tilbyder yderst attraktive leasingaftaler, og er blandt de allerbilligste på markedet.

Vi tilbyder flexleasing til både private og virksomheder

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os her eller på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82. Vi står klar til at hjælpe dig, og glæder os til at høre fra dig.