Audi leasing

Kunne du tænke dig at sidde bag rattet i en Audi? Audi har flere lækre modeller at vælge imellem. Modellerne er meget forskellige. Dog har de en ting til fælles: Du får den høje kvalitet bag mærket Audi lige meget hvilken model du vælger. Audis biler er elegante, kraftfulde, effektive, klassiske.

Hos Clevr Car er vores mål, at du finder din absolutte drømmebil. Hvis Audi leasing er din drøm, kan du finde mange forskellige modeller hos Clevr Car, hvad end det er til Audi privatleasing, eller Audi erhvervsleasing.

Her finder du blandt andet disse populære modeller: A5, A6, R8, Q5, Q7.

15
2019 Audi A6 40 TDI Avant Quattro Proline Sport
 • 125.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

16
2022 Audi Q4 E-Tron 50 S-line Quattro
 • 39.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

16
2018 Audi SQ5 3.0 TFSI Quattro TipTronic
 • 158.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

17
2020 Audi SQ8 4.0 TDI Quattro Tiptronic
 • 113.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

11
2022 Audi Q4 E-Tron 40 Sportback
 • 39.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

19
2019 Audi A6 40 TDI Avant Quattro S-Line
 • 87.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

15
2018 Audi A6 3.0 TDI Quattro S-tr VAN
 • 127.000 Km
 • Automatisk

Ring for pris

Audi privatleasing

Privatleasing er en god løsning hvis du vil have muligheden for at skifte bil ofte, eller hvis du gerne vil køre i en luksusbil, men ikke ønsker at købe en med fuld afgift. Audi leasing privat kan laves på to måder, operationelt og finansielt. Hos Clevr Car laver vi flest finansielle leasingaftaler, bedre kendt som flexleasing. En leasingaftale kan have forskellige længder, som du bør vide mere om inden du sætter din underskrift. Som udgangspunkt laves en leasingaftale på 12 måneder, med mulighed for forlængelse, men ønsker du fx kun at have bilen sommeren eller vinteren over, kan aftalen laves til de antal måneder du ønsker.

Når din leasingaftale er udløbet, kan du vælge at indgå en ny aftale med samme bil, altså forlænge aftalen, også kaldet releasing, eller du kan vælge en anden bil. Vi hjælper naturligvis med at sælge bilen videre, hvis du ikke ønsker at forlænge. Flexleasing af Audi er din mulighed for at køre rundt i din drømmebil.

Audi erhvervsleasing

Med Audi Erhvervsleasing ejer du ikke firmabilen selv, men du har retten til at bruge den. Ved erhvervsleasing er det virksomheden, der står for alle omkostninger. Du skal være opmærksom på, at du ikke må bruge bilen privat medmindre der foreligger specifikke aftaler med din virksomhed om dette, da du bliver beskattet ved privat kørsel. Med Audi erhvervsleasing, kan du køre med stil, mens du arbejder. Der er også stor komfort i en Audi, som er utrolig vigtigt, hvis du tilbringer mange timer på landevejene. Det er en god mulighed for virksomheden at have ansatte godt kørende, uden at binde så stor kapital til bilerne.

Populære Audi leasing modeller

Audi producerer luksusbiler i forskellige bilklasser. Men for en “nybegynder” kan det være forvirrende at finde ud af, hvad de forskellige modeller dækker over. Modellerne dækker for det første over karosseritype og størrelsen på bilen. De forskellige modeller har også forskellige motorstørrelser og brændstoftyper. Fælles for alle Audis modeller er: At du altid får den høje kvalitet og finesse, der følger med i en Audi. Modellerne er navngivet med et bogstav og et tal. Som udgangspunkt kan du gå ud fra at jo højere tallet er, desto større er bilen. Her kan du læse lidt mere om vores mest populære Audi modeller.

Audi A4 leasing

Ifølge Audi står A4 for sportslighed, følelser og prestige og vi er bestemt enige. A4 har rødder helt tilbage til 1972, da Audis første generation af Audi 80 rørte asfalten. I 1994 skiftede den navn til A4 og har være et ikon lige siden. De nyere generation af A4 kan bryste sig med at være utroligt stilrene både indeni og udenpå. A4 er desuden et godt valg hvis man har brændstofsøkonomi for øje.

Audi A5 leasing

Audi A5 blev meget populær da den er en lidt mindre størrelse men samtidig luksuriøs. Sedanen har dog plads i kabinen og de store vinduer giver et rigtig godt samlet indtryk. A5 er som regel fyldt med masser af udstyr, hvilket er med til at give rigtig meget bil for pengene. A5 fungerer specielt godt til pendleren der ønsker lidt ekstra komfort.

Audi A6 leasing

Audi A6 er nummeret større end A5 og har I mange år været et populært valg af familiebil, men også meget populær til erhvervsleasing. A6 er nummeret større end A5 og fås som sedan og stationcar, begge varianter er også at finde som hybrid. Udover A6 limousine (sedan) og A6 Avant (stationcar), finds A6 som allroad quattro. Med udgangspunkt i A6 Avant er allroad varianten med firhjulstræk og offroad-design.

Audi R8 leasing

Med en Audi R8 leasing får du en lækker sportsbil med 2 sæder. Det er altså ikke en familiebil, til gengæld får du tidløst design, og en fantastisk lækker lyd når du giver den gas på landevejen.

Audi Q2 leasing

Med Audi Q2 leasing, får du en rigtig lækker by bil med alt hvad du har brug for. Du får den lækre følelse af at køre i en Audi, med rigeligt plads, stor sikkerhed og et moderne look.

Audi Q3 leasing

Med en Audi Q3 leasing aftale får du en dejlig familie-SUV. Der er masser af plads til hele familien, og den eventuelt firbenede bedsteven i et bur i bagagerummet.

Audi Q5 leasing

Med Audi Q5 leasing får du en Audi der har et sportsligt look, samtidig med masser anvendelighed til hverdagen. Designet vækker begejstring hos mange Audi elskere, og med firehjulstrækket kan du komme frem hvor end du vil.

Audi Q7 leasing

Audi Q7 leasing giver dig en SUV-model fra Audi. Du kan få den som personbil med både 5 og 7 siddepladser. Du kan få Audi Q7 både som hybrid, benzin og dieselbil, altså noget for enhver smag.

Audi SUV-leasing

Søger du en SUV, men er i tvivl om hvilken SUV der passer til dine behov? Så kan du næsten være sikker på at Audi har en SUV til dig. Fra den ’mindste’ Q2 til topmodellen Q8, er der stor sandsynlighed for at du finder den perfekte følgesvend til både forretning og fritid.

SUV dækker over “Sport Utility Vehicle”. SUV’er er biler, der er højere og bredere end de fleste andre biler, og som kan klare forskellige terræner. Audi SUV’er har som oftest firehjulstræk – og er fantastiske til terrænkørsel – I Audi lingo vil du finde firhjulstræk, kaldes quattro. En Audi SUV er både utrolig holdbar og samtidig meget sofistikeret.

Audi leasing priser

Når du leaser en Audi, er der en månedlig betaling, samt en førstegangsydelse. Du kan finde leasingaftaler, der passer til de fleste budgetter alt efter hvilken Audi, som du går efter at lease. Hos Clevr Car kan du hurtigt få et overblik over de forskellige priser, både førstegangsydelsen og den månedlige betaling. Derudover kan du også hurtigt få et overblik over alle detaljer omkring bilen, samt detaljer omkring leasingperiode og restværdi.
Hvis du har spørgsmål til noget af det, er du naturligvis altid velkommen til at tage fat i os, helt uforpligtende.

Brug for hjælp til at finde den rette?

Du skal ikke tøve med at kontakte os! Vi står til rådighed og tager dig igennem hele processen fra start til slut, og vi sætter en ære i at sikre os, at du får netop den bil, som passer dig i design, funktionalitet og økonomisk. Vi tilbyder yderst attraktive leasingaftaler, og er blandt de allerbilligste på markedet.

Vi tilbyder flexleasing til både private og virksomheder

Har du spørgsmål omkring leasing, en bestemt model eller noget helt tredje, kan du kontakte os her på chatten i højre hjørne, på mail leasing@clevrcar.dk eller telefon 61 10 82 82. Vi står klar til at hjælpe dig, og glæder os til at høre fra dig.