Skal vi sælge din bil for dig?

Clevr car kommission (2)

Skal vi sælge din bil i kommision?

SOLGT ELLER GRATIS!

Vi gør alt hvad vi kan for at sælge din bil inden for 90 dage. Sælger vi den tager vi 12.000kr+ moms i kommission. Er den ikke solgt er det gratis.

En stor del af beløbet går til annoncering af bilen på bl.a.: bilbasen.dk, autouncle.dk, biltorvet.dk, findleasing.nu, Facebook, Instagram, Marketplace, dba.dk, byttebilen.dk osv.

Obs: På denne side kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sælge din bil i kommision. Ønsker du i stedet selv at stå for salget, men med hjælp fra vores mange facebooksider og gode priser, henviser vi til denne side: Boost dit bilsalg med Clevr Car

  Hvorfor er Clevr Car bedre end de andre og hvordan er de andre bedre end os?

  Hos Clevr Car lever vi af mængder. Modsat de mange andre spillere på markedet, er vores forretningsstrategi at sælge så mange kontrakter som muligt med en fair avance, frem for færre kontrakter med en ekstrem høj fortjeneste. Vi tror på at denne forretningsstrategi er mere holdbar, da forbrugerne bliver mere og mere oplyste og lærer at gennemskue, når de modtager alt for dyre leasingkontrakter.

  Vores omkostninger holdes derfor i bund og vores kapitalomkostninger til lagerføring af egne biler er specielt lave i forhold til det generelle marked. Hos Clevr Car har vi hele tiden en lagerbeholdning på mellem 15-35 biler til salg. De fleste af disse biler er biler vi sælger for kunder og udskiftningen er stor, da vores tilbud oftest ligger under markedsprisen (igen fordi vores fortjeneste er væsentligt lavere end de flestes).

  Lavere priser

  I praksis betyder det, at vi kan sælge din bil til den bedst mulige pris, da vi ligger en beskeden avance på salget og dermed kan tilbyde markedet en utrolig konkurrencedygtig pris. Lad os antage, at din bil kan sælges på en ny leasingkontrakt til 50.000kr i udbetaling og 2.000kr pr måned. Ligger vi (som mange andre) eksempelvis 35.000kr + moms i avance på salget, så vil udbetalingen altså skulle hæves til 93.750kr inkl. moms, altså næsten det dobbelte, for at avancen er betalt. Hvis dette er markedsprisen hos de andre biler der er til salg, som sælges med en stor avance, så er det selvsagt noget nemmere at sælge bilen, hvis vores avance eksempelvis kun er 5.000kr, som vil få førstegangsydelsen op på 56.250kr inkl. moms.

  Hvordan det kan lade sig gøre, at vi kan sælge biler med langt lavere avance en de fleste andre, skyldes vores lave kapacitetsomkostninger samt vores langsigtede strategi, der dikterer at vi ikke har brug for at tjene ene masse penge de første 5 år af vores levetid. Vores strategi er tværtimod hurtigt at samle 500-700 løbende leasingkontrakter, og så slå os sammen med et større leasingselskab der ønsker adgang til vores kunder, vores kompetencer og vores specielle markedsføringskanaler. Derudover har vi en rigtig god aftale med banken som betyder, at vi også får del i den løbende forretning af leasingaftalerne.

  Markedsføringseksperter

  Den helt store generelle forskel fra Clevr Car til resten af markedet, er helt klart vores kompetencer inden for moderne markedsføring. Hvor de fleste leasingselskaber i Danmark er gamle, veletablerede bilforhandlere, der nu har fået øjnene op for leasing, kommer Clevr Car teamet fra marketingsbranchen. Vi har ikke erfaring fra bilbranchen udover den vi har tilegnet os siden vores start, samt de dygtige “bilbranche folk” vi har ansat. Til gengæld er vi nogen af landets dygtigste og mest erfarne marketingsfolk, der har været med fra SoMe branchens spæde start og ved alt hvad der er værd at vide om både traditionelt og moderne markedsføring. Det er grunden til at Clevr Car på få år er blevet et af landets mest velkendte brands på trods af, at mange af vores konkurrenter har 20-50års erfaring.

  Fordelen for dig er, at du ved, at der bliver gjort alt hvad der kan markedsføringsmæssigt for, at din bil sælges hurtigst muligt og med det bedste resultat.

  Specielle salgskanaler og et kæmpe organisk netværk med adgang til over 130.000 “medlemmer”

  “Paid Social Media” som man kalder betalt markedsføring på sociale medier er et rigtig stærkt salgsværktøj. Et langt stærkere salgsværktøj er organisk trafik og kendskab. Med organisk trafik menes der alt den eksponering, alle de klik og alt den omtale man får UDEN at betale for det. Med andre ord “ægte” interesse. Organisk trafik er utrolig svært at operere i og der er meget få i branchen der har mulighed for det.

  Clevr Car ejer samtlige Facebook grupper og -sider inden for leasing og mange af de største grupper inden for de største bilbrands. Det betyder at vi kan sælge både egne og kommisionsbiler igennem disse grupper og nå ud til over 120.000 medlemmer helt gratis og ekstremt effektivt. De fleste leasingselskaber har mellem 500-5.000 medlemmer af deres facebooksider, og disse medlemmer kan man selvfølgelig helt gratis markedsføre sig overfor, ved at slå biler op på siden. Men at have over 130.000 medlemmer i andre grupper, der også kan markedsføres til er uvurderligt og den eneste grund til, at vi nogle gange kan have held med at sælge en bil på få timer.

  Hvorfor skal du så bruge os til at sælge din bil?

  Selvom vi er nyere og mindre end mange andre, har Clevr Car en masse at byde på. Vi er leasingbranchens klart bedste på marketingsfronten (hvis du spørger os), og vi vil gå utrolig langt for at gøre vores kunder tilfredse – både fordi det er god forretningsskik, men også fordi vi lever af det og vores unge brand betyder at markedsføringen og kundetilfredsheden er langt vigtigere end hos de “gamle” selskaber. Vores organiske marketingskanaler på Facebook betyder, at din bil vil blive udbudt til over 130.000 medlemmer så snart vi sætter den til salg.

  Derudover er vores priser simpelthen generelt bedre end de andre. Dette skyldes vores strategi om lave omkostninger og en masse kontrakter og det betyder at vi har nemmere ved at tilbyde din bil til en god pris, til den næste kunde.

  Kontakt os endelig for yderligere spørgsmål eller nærmere uddybelse om Clevr Car Kommission