salgsboost

Obs: På denne side kan du læse om, hvordan vi kan gøre det nemmere for dig, at sælge din bil ved at bruge vores salgskanaler. Ønsker du i stedet at læse om Clevr Kommisionssalg, hvor vi tager os af hele salgsprocessen for dig, henviser vi til denne side: Skal vi sælge din bil?

Lad os gøre det nemmere for dig, at sælge din leasingbil!

Se herunder hvordan vi kan gøre det nemmere for dig at sælge din bil.

Kæmpe facebook netværk

Clevr Car Leasing består af et team af markedsføringseksperter. Vi har en anden vinkel på bilsalg end de fleste, “gammeldags” og veletablerede selskaber som betyder, at vi ofte har andre muligheder metoder og metoder en mange andre. En af vores styrker er, at vi ejer og driver stort set alle facebook sider og grupper der omhandler leasing, samt rigtig mange af de helt store bil-mærke-facebookgrupper.

Det betyder at vores opslag når ud i til et kæmpe organisk netværk med over 70.000 facebook medlemmer, som alle specifikt er interesseret i leasling eller biler.

Markedsføring er dyrt og det er rigtig svært at sælge en bil uden at markedsføre den. Det kan koste flere tusinde kroner at markedsføre bare én enkelt bil, og denne markedsføring når ud til mange personer for hvilke annoncen er fuldkommen irrelevant, medmindre man er en ekstremt dygtig facebookannoncør.

En måde hvorpå man helt gratis kan markedsføre sig på facebook, er via organiske facebookgrupper. Her kan interesserede brugere tilmelde sig en gruppe, og følge med i alle opslag på gruppen. Vi har igennem mange år samlet stort set alle de bedste facebook grupper omhandlende leasing og luksusbilmærker. Disse facebook grupper bruger vi til, at markedsføre vores egne tilbud med meget stor succes. Vores opslag ses af mange tusinde interesserede brugere og koster os ikke noget.

Denne store konkurrencefordel, kan du få mulighed for at benytte dig af!

Vil du nå ud til mange tusinde bil- og leasinginteresserede i vores facebookgruppe, så send en anmodning herunder. Inden for 24 timer godkender vi din anmodning hvorefter du kan slå din bil op i vores grupper og booste dit salg.

Vi tager ikke en krone for denne ydelse, men ønsker blot at stå for finansieringstilbudet på din bil. Har du en bil der skal sælges videre, så laver vi et nyt finansierings- eller leasingtilbud, som du kan markedsføre igennem vores grupper og af andre veje.

Det helt store win/win er, at vi også er helt overbevist om, at vi kan lave et bedre tilbud end du kan få nogen andre steder. Vi behøver nemlig ikke tjene på tilbuddet vi laver – vi ønsker bare at vækste og få så mange biler igennem systemet som overhovedet muligt!

 

Kontakt os for mere information, eller udfyld formularen herunder – så vender vi retur hurtigst muligt!

    Er bilen +moms? (skal udfyldes)